Szállítás és Fizetés

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉSI MÓDOK


Szállítás 

A szállítási költség bruttó 0-50.000,- Ft értékű megrendelés esetén bruttó 2.890,- Ft, de egyes esetekben bizonyos termékek szállítása nem lehetséges, ezért csak személyes átvétellel megoldható Gyömrőn vagy Budapesten.

A magasabb értékű megrendelések esetén, illetve a nagyobb terjedelmű termékeknél egyedi ár kerül kiszámításra. A szállítási költség a megrendelt termék méretétől és mennyiségétől függően változhat, így a kiszállítása előtt minden esetben egyeztetés szükséges.

A szállítás a végleges egyeztetés alapján 3-8 munkanap. Nagy mennyiségű, méretű termékek rendelése esetén a szállítás pontos határidejét minden esetben legyeztetjük a Megrendelővel.  A nagyméretű dekorációrendelés akár 3‑4 hetet is igénybe vehet, ezért egyedi szállítási megoldást igénylő termékek esetében, más optimális szállítási móddal kerül kiszállításra a megrendelés.

Csomagolás

A megrendelt termék legmegfelelőbb, legoptimálisabb csomagolásban kerül kiszállításra.


Fizetés

A leegyeztetett és megrendelt termékre, melynek összértéke meghaladja a bruttó 50.000,‑ Ft‑ot, előleget kérünk, mely a vételár 40%-át jelenti. Nagyobb összegű megrendelés esetén /anyagszükséglet függvényében /a vételár 70%-át is elérheti az előleg mértéke. A fennmaradó vételár a szállítást követően kiegyenlíthető.

Utánvétellel történő fizetés: A megrendelt termék(ek) szállítási és egyéb költségét az átvétel során készpénzben tudja fizetni átvételekor.

Átutalással vagy befizetéssel:

Bank neve: CIB bank

Számlatulajdonos: Sipos Edina

Számla száma: 10700567-72158450-51100005

Adószám: 56384543-1-33

 A bankszámlára történő jóváírást követően jogosult a termék(ek) leegyeztetett és meghatározott módon történő átvételére.

Készpénzben átvételkor

A megrendelés személyesen, telefonon történt egyeztetés követően is átvehető a GREEN DREAM WALL-nál.

A helyszínen csak készpénzben van lehetőség a megrendelés kifizetésére.

A szállítással és fizetéssel kapcsolatos további információkról ÁSZF oldalán tájékozódhat.

Adatkezelési nyilatkozat

A személyes adatokat minden esetben bizalmasan kezeljük!                                                     A megrendelők és partnereink által megadott adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi törvénynek és az egyéb vonatkozó jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, nyilvánosságra nem hozzuk.

 

Kellemes vásárlást kívánunk!